Isu Kiamat

Posted on 0 views
Image Result For Isu Kiamat

Image Result For Isu Kiamat

Malaysia at the crossroads be a top world class nation with an inclusive nation building policy leveraging on the best qualities of the diverse races, religions, languages and cultures or be relegated to the trajectory towards a failed state obsessed by intolerant race and religious politics.WALAUPUN pelbagai pemerhatian dan kesimpulan dilakukan berdasarkan penyelidikan sains, namun tiada fakta tepat menemukan bilakah bakal berlaku hari kiamat. Bagaimanapun, pendakwah terkemuka, Datuk Dr. Danial Zainal Abidin berkata, umat Islam wajib beriman dengan petanda yang diberikan oleh .Sekiranya Linda gagal melaksanakannya, kes berkenaan akan dilanjutkan menerusi prosiding di mahkamah. Terdahulu, Linda menerusi Insta Stories di Instagramnya meluahkan rasa bengangnya terhadap layanan buruk diberikan sekumpulan jururawat di hospital di Shah Alam yang enggan membantu menukar cadar ibunya yang terkena najis..Syiah ertinya setia, dimaksudkan kepada para sahabat yg setia kepada imam Ali pasca pembaiatan beliau d Ghadir Kum. “Sesungguhnya telah aku tinggalkan pada kalian dua perkara yang tidak akan tersesat selagi kalian berpegang teguh dengan keduanya yaitu kitab Allah dan keluargaku”..

Isu kiamat

Rumah milik Marimun, warga Desa Watu Bonang, Kecamatan Badegan, Ponorogo, yang dijual Rp juta, karena pindah ke Malang, akibat takut isu kiamat, Rabu .. HEBOH ISU KIAMAT DI PONOROGO, PULUHAN WARGA HIJRAH KE PONPES DI MALANG Mirip sinetron Kiamat sudah dekat yang diputar tiap bulan Ramadhan. Cerita hampir sama juga mendoktrin warga Desa . Isu kiamat itu menjadi pacuan sy utk mengerjakan lbh banyak amal Di dlm Al Qur’an jg tertulis, “berbuatlah amal, seakan akan kiamat adalah besok” Jadi, fair fair aja lh Ortu juga sprti itu Shinigami tahun yang lalu . . Jempol ke atas. . Jempol ke bawah..Day ago Baca juga Warga Ponorogo ke Malang karena Isu Kiamat Pindah Secara Sembunyi sembunyi Bowo mengatakan, tidak mengetahui persis proses warga Watu .

  • Tidak Kiamat Selagi Yahudi Ada Agama Utusan Online

    WALAUPUN pelbagai pemerhatian dan kesimpulan dilakukan berdasarkan penyelidikan sains, namun tiada fakta tepat menemukan bilakah bakal berlaku hari kiamat. Bagaimanapun, pendakwah terkemuka, Datuk Dr. Danial Zainal Abidin berkata, umat Islam wajib beriman dengan petanda yang diberikan oleh .

  • Laman Nurani Isu Pelancongan Islam

    “Dan membenci kerana Allah, dan tutur katamu beramal dalam berzikir kepada Allah a.w.j., dan engkau menyenangi untuk orang orang lain apa yang engkau senangi untuk dirimu dan engkau tidak menyenangi untuk mereka apa yang tidak engkau senangi untuk dirimu sendiri , dan engkau berkata baik atau engkau diam”..

  • Nampak Kuat Agama Tapi Masuk Neraka Minda Tajdid

    Oleh Dr Mohd Asri Zainul Abidin . Untuk membuat penilaian yang seimbang atau kesimpulan yang adil bukanlah mudah. Dalam kehidupan ini ramai orang selalu membuat kesimpulan daripada penampilan atau faktor luaran yang mereka lihat semata..